Käyttöehdot

1. HENKILÖTIEDOT

Jatkuvien teknisten ja oikeudellisten kehitysaskelien mukaisesti muokkaamme ja/tai päivitämme nykyisiä käyttöehtojamme aika ajoin. Tarkista aina ennen sivustomme käyttöä, milloin tuoreimmat tiedot on lisätty. Viimeisin päivitys tehtiin elokuussa 2010.

4. TEKIJÄNOIKEUDET, TAVARAMERKIT JA MUUT IMMATERIAALIOIKEUDET

Kaikki web-sivustomme sisältö, mukaan lukien mutta niihin kuitenkaan rajoittumatta tekstit, kuvat, graafiset esitykset sekä ääni- tai videotiedostot ovat omaisuuttamme, ellei toisin todeta.  (Huomaa tässä yhteydessä hyperlinkkejä koskeva lausunto kohdassa 5). Tekijänoikeuksien alaista sisältöä saa käyttää ilman erityistä lupaa ainoastaan yksityistarkoituksiin, ei julkiseen tai kaupalliseen käyttöön (lataaminen, uudelleen käyttö jne.). Sisällön muuttaminen, kääntäminen, muokkaaminen tai käsittely on sallittua ainoastaan Beiersdorf AG:n etukäteen antamalla kirjallisella luvalla.
Beiersdorf AG:n rekisteröityjen tavaramerkkien tai logojen luvaton käyttö tai väärinkäyttö on kiellettyä.
Tekijänoikeuksiemme tai muiden immateriaalioikeuksiemme loukkaus saattaa johtaa oikeustoimiin.

2. KÄYTTÖEHTOJEN PÄIVITTÄMINEN

Jatkuvien teknisten ja oikeudellisten kehitysaskelien mukaisesti muokkaamme ja/tai päivitämme nykyisiä käyttöehtojamme aika ajoin. Tarkista aina ennen sivustomme käyttöä, milloin tuoreimmat tiedot on lisätty. Viimeisin päivitys tehtiin elokuussa 2010.

5. VASTUUNRAJOITUS

Tämän web-sivuston tietojen kerääminen ja tarkistaminen on tehty erittäin huolellisesti. Emme kuitenkaan vastaa sivujen ajankohtaisuudesta, virheettömyydestä, täydellisyydestä ja/tai laadusta.
Web-sivustolla on hyperlinkkejä muille web-sivuille. Beiersdorf AG ei tunne kolmansien osapuolten web-sivujen sisältöä, eikä näin ollen ole vastuussa mistään ulkopuolisten sivustojen mahdollisesti sisältämästä laittomasta sisällöstä tai muista lainrikkomuksista.  Jos Beiersdorf AG kuitenkin saa tietää, että jokin linkki tai sisältö rikkoo sovellettavia lakeja, se poistaa kyseisen linkin tai sisällön välittömästi. 
Tällä web-sivustolla annetaan yleisiä tietoja, jotka eivät millään tavoin korvaa lääketieteellisiä tai asiantuntijaohjeita. Ota tarvittaessa yhteys lääkäriin tai asiantuntijaan. Beiersdorf AG ei vastaa tämän web-sivuston tietojen perusteella tehdyistä toimenpiteistä.

Tämän web-sivuston käyttö ja sisällön lataaminen on käyttäjän vastuulla. Beiersdorf ei vastaa mistään erityisesti käyttäjän tiedostoihin, laitteisiin ja/tai ohjelmistoihin kohdistuneista vaurioista, jotka ovat seurausta tällaisista toimenpiteistä. Tahalliseen aikomukseen ja törkeään laiminlyöntiin liittyvät vastuut säilyvät ennallaan.

6. LOPPUSÄÄNNÖKSET

Jos jokin näiden ehtojen lausekkeista on laiton tai mitätön tai sitä ei voida saattaa voimaan tuomioistuimessa, ehtojen muut lausekkeet jäävät kuitenkin voimaan. 
Jos huomaat web-sivuillamme virheellisiä menettelytapoja, ota meihin yhteys.

3. POIKKEUKSET

Web-sivusto on tarkoitettu ainoastaan käyttäjän etusivulla www.nivea.com valitseman maan asukkaille. Käyttöön sovelletaan paikallista lainsäädäntöä. Sivuston materiaali (mukaan lukien tuotteet, palvelut ja tiedot) ei välttämällä pidä paikkaansa tai ole saatavilla lainkäyttöalueen ulkopuolella. Jos mikä tahansa sivustolla saatavilla oleva tai siellä markkinoitu tarjous, tuote tai palvelu on valitun maan sovellettavien lakien vastainen, tällainen tarjous, tuote tai palvelu mitätöidään. 

Valitse maasi osoitteesta www.NIVEA.com, jolloin selain ohjautuu kyseisen maan sivustolle.

Beiersdorf Oy
Puutarhakatu 53
FIN – 20100 Turku
Finland

Phone: +358-2-4103-200
Fax: +358-2-4103-270

Email